Friday, 8 November 2013

New Blog

*credit google



Assalamualaikum and Anyohaseyo!

                    Ini ialah blog baru aku.Semuanya berkaitan dengan giveaway dan contest.Blog utama memang ada.Cuma saja buat blog baru sebab aku tak mahu menyemakkan blog aku.So,giveaway dan contest yang aku join atau aku anjurkan semuanya dalam blog ni.

                     Kalau korunk nak tahu blog aku yang sebenarnya.Jemput visit di sini.Sekarang dah tahu?Alang-alang tu follow lah sekali blog itu ataupun blog ni.

                     Setakat ini sahaja entry aku.Banyak lagi giveaway yang aku nak join.So,enjoy this blog,ok!


No comments:

Post a Comment