Thursday, 19 December 2013

VirtualMalaysia.com Promotes VMY2014

Assalamualaikum ,

VirtualMalaysia.com dengan baik hatinya, nak bagi hadiah banyak untuk promote diorang punya website yang juga merupakan website yang boleh dirujuk/dipercayai untuk tourist/travel sempena Visit Malaysia 2014! Jom usha Hadiah dulu ye! 

1. VM merchandise (T-shirt/Payung/Mug) + RM10 mobile top up = 3x

2. Payung Virtual Malaysia = 3x
3. T-Shirt Virtual Malaysia = 3x
4. Mug Virtual Malaysia = 3x
5. Long Chiffon Skirt (Yellow) = 1x
6. Long Chiffon Skirt (Blue) = 1x
7. Long Chiffon Skirt (Red) = 1x
8. 5 keping Voucher 10% Cupcake Lily Cafe = 10x
9.  Shawl (Handmade by Salju) = 1x

Jom tengok gambar-gambar hadiah, kalau bagi list je, xde la excited sangat kan? Hehehe 










Okay tak hadiah? Ni baru first give away taw, next time diorang akan offer hadiah lagi masyuk! hehehe. so, apa syarat/rule nak masuk give away ni?

1. Kena Like Facebook Page di bawah ni (virtualmalaysia/salju blogshop/ sayaiday) :

  

2. Follow Twitter ( Kalau takde, xpe)

 

3. Follow blog ni dengan klik link bawah :

http://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=3047527477965546221

kalau takleh follow blog , boleh add google+ :)

4. Korang kena buat entry. Ciri-ciri Entry yang kena ada adalah :
    - Title :  VirtualMalaysia.com Promotes VMY2014 
    - Letak Banner ni :

    - Kena pergi page ni : http://www.virtualmalaysia.com/ , then pergi section VMY2014 dan pilih article pilihan korang, nyatakan dalam entry korang. Pastikan buat link balik ke url artikel tu. Tengok gambar bawah sebagai rujukan :



    - Senaraikan hadiah-hadiah giveaway (copy je macam yang atas, hehe)


5. Dah setel, Boleh tinggalkan komen url korang, dekat post ni. Hehehe . Simple jeee. Cepat join ramai-ramai! ajak kawan-kawan :)

Contest End : 31th December 2013!


Jom join! :) Ada soalan-soalan boleh tanya :)

No comments:

Post a Comment