Wednesday, 18 December 2013

Simple Yet Awesome Giveaway

*tekan banner kalau nak join

Tamat : 21 Disember 2013

Mulanya kali pertama aku berblogging ketika umur aku 8 tahun tak silap.Aku dah lupa kali pertama aku berblogging macam mana.Tapi,kalau rakan-rakan lain nak buat blog pasti akan tempah pada aku.Dulu followers aku hanya berpuluh sahaja.Rakan aku yang buat blog lepas aku pun dah beratus.Aku cuba jadi sponsor ga,join ga dan buat ga and followers aku memang meningkat! Aku akan teruskan berblogging dan berblogging hinggalah aku mampu.Aamiin ..



No comments:

Post a Comment