Saturday, 28 December 2013

Pencarian Bloglist by Ayyan & Raihana Ramle


Assalammualaikum w.b.t

Hai semua.. Ha, tak pena-pena yan nak anjurkan GA,kan? So, buat pertama kalinya yan pun menganjurkan GA ni untuk awak-awak-awak semua.. Syaratnya senang je, cuma ikut steps yang telah yan tetapkan ni yea.. Dan ada yang special tau.. Bagi top referral akan dapat hadiah misteri khas dari yan.. Oh, sebelum terlupa, GA ni anjuran bersama yan dan adik yan.. So, hadiah misteri utk top refferal ada 2 lah yea.. ^_^ Jom ikot syaratnya :)



Klik banner untuk join

Syarat-syaratnya :

1. Follow SINI dan SINI dan SINI

2. 

3.  (*mintak klik like dan taip 'Gud Luck yan')

4. please klik ni sampai habis loading yea  (*psst..jgn tipu yea.. nanti yan cek satu-persatu) 

**Semua diatas adalah wajib yea..

GA ini akan berlangsung selama 10 hari sebab 5hb yan dah masuk kelas balik,so takot bz.. Hehe..so,jom joinkan diri anda..

2 comments:

  1. tanx sudi join GA yan and gud luck! ^_^

    ReplyDelete
  2. Jemput join sini juga..^^
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2013/12/simple-kpop-giveaway-part-2-by-nnabilah.html

    ReplyDelete