Wednesday, 26 November 2014

MANIS GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH

*klik banner kalau mau join yek

Assalamualaikum

Yes, dah lama tak join giveaway kan? So, hari ini aku nak join satu giveaway ni. 

"Saya nak hadiah apa-apa pun saya tak kisah kecuali topup coz saya tak ada phone.Apapun thank you untuk penganjur dan sponsor."


Thursday, 5 June 2014

Mini Kpop Giveaway


Assalamualaikum.

Jemput join semua! Syarat yang amat mudah dan hadiah berdasarkan kpop semata-mata yang amat meletup!

Tamat sehingga mencukupi 80 orang.


Wednesday, 4 June 2014

1st Giveaway by TaoChenLay

http://taochenlay.blogspot.com/2014/05/1st-giveaway-by-taochenlay.html

*tekan banner kalau nak join

Apa yang menarik minat aku untuk join this giveaway?
 Hadiah-hadiah yang menarik seperti :
1x Any Kpop Mini or Single Album - normal edition

LUCKY DRAW (9 winners)

1x Infinite/EXO T-Shirt
1x RM10 topup
2x Header for Bloggers
1x Event Card Set for Gurupop user
  

 Juga syarat-syaratnya yang teramat mudah!

                                                Twitter :  @areshark_0805
                                                Instagram : ashyaaziz

  1. www.aisyah-khalil.blogspot.com
  2. www.sehahlifes.blogspot.com
  3. www.fatinifattah.blogspot.com
  4. www.hamsterkentut.blogspot.com
  5. www.mydreamhigh123.blogspot.com
  6. www.supersagaaaa.blogspot.com
  7. www.arrienlove.blogspot.com
  8. www.storybudakfanty.blogspot.com
  9. www.nurinafarhana.blogspot.com
  10. www.jueliana-koreanworld.blogspot.com
  11.  dan semua yang membaca entry ini ditag dan dijemput join!

 TUNGGU APA LAGI? CEPAT KITA JOIN RAMAI-RAMAI!

 
                

Saturday, 31 May 2014

Giveaway Cash RM350 by Emas Putih

As-Salam

[Siala nak join sila tekan banner di atas]

Giveaway Cash RM350 by Emas Putih ini di anjurkan oeh Emas Putih dan disponser oleh Emas Putih , Nasibah Khushairy , Kasih Lestari Abadi , Nor Farihan Ayob , Nannie Isa , dan yangbaik .

Hamsterkentut's Poeber First Giveaway

http://hamsterkentut.blogspot.com/2014/05/hamsterkentuts-poeber-first-giveaway.html
Tekan banner kalau rasa nak join. Tapi diharap join !

Assalamualaikum

Kini, blogger IAmIzzaty sudah mulakan giveaway pertama beliau. Jadi sudi-sudilah semua warga blogger Malaysia join. Hadiah nya juga best. Syarat-syaratnya juga mudah. Mana tahu rezeki anda, jadi jangan lepaskan peluang untuk menyertainya. 

5 Pendapat cara blogger IAmIzzaty berblog :
  1. Kalau bab cerita beliau dengan adik beliau memang ohsem and aku suka sangat-sangat! Dengan perangai gila-gila adik beliau dan juga beliau, bolehlah masuk carta adik-beradik ohsem walaupun hanya berdua. Kan?
  2. Beliau sentiasa rajin untuk membuat dan mencipta doodle and freebies baru. Tak ke orang kata rajin itu? Header aku ini pun ambil daripada beliau. 
  3. Setiap hari or 2 kali sehari else, pasti sahaja ada kisah menarik yang beliau kongsikan such as mimpi beliau kahwin, Random Merandom dan banyak lagi cerita yang aku fikir always ohsem!
  4. Blog beliau ini pun pernah jadi tatapan surat khabar Berita Harian. And aku fikir memang patut pun blog beliau ini masuk berita harian. Kalau nak masuk tv pun aku fikir memang patut pun because her blog is so AWESOME!
  5. Kalau perasan lah kan, blog beliau always tukar header baru. Macam-macam style ada dan kini style terbaru header beliau kucing comel berwarna pink gituuu . 
So, itulah 5 pendapat aku. Aku ini seorang yang sangat jujur dalam memberi pendapat kalau orang tu minta pendapat. No joke, no kidding! Because aku nak orang itu perbaiki kelemahan mereka dan tersenyum mendengar pujian yang memang patut untuk mereka.

Giveaway ini start 30/5/2014 dan berakhir pada 11/6/2014.
31 pemenang dicari !
So tunggu apa lagi? Jom lah join !


Thursday, 29 May 2014

Simple Giveaway : Projek DRESS BAJET

http://miumiuchingu.blogspot.com/2014/05/simple-giveaway-projek-dress-bajet.html

Assalamualaikum 

Hari ini aku nak join satu giveaway from miumiuchingu.blogspot.com

KENAPA AKU JOIN GIVEAWAY INI ?

  1. Memandangkan ramai orang sibuk membeli-belah baju sempena raya yang bakal kunjung tiba bulan Julai ini, dengan senang hatinya aku join giveaway ini atas dasar untuk menjadikan baju yang dihadiahkan itu untuk baju raya aku tahun ini sekiranya aku memenanginya.
  2. Sekiranya baju yang dihadiahkan itu menepati cita rasa aku, akan aku tempah banyak-banyak lagi daripada Projek DRESS BAJET ini.

APA YANG BEST SANGAT DENGAN PROJEK DRESS BAJET INI?

Yang best tentang Projek DRESS BAJET ini, anda boleh melihat fanpage mereka yang terdapat pelbagai jenis koleksi dress, blouse mahupun jubah yang anggun, elegan dan yang paling penting menepati bajet anda!

Tak percaya? Tengok ini !

   RM56 !

RM90 !

Banyak lagi! Jadi apa tunggu lagi? Cepatlah join ! Terhad untuk 3 orang pemenang sahaja !

Monday, 28 April 2014

GiveAway Bro Nasa : Hadiah Misteri Bernilai RM800


http://www.terowonginformasi.com/2014/04/giveaway-bro-nasa-hadiah-misteri.html

Assalamualaikum :)


Apa yang menarik sangat dengan selfie aku tu? Gambar tu aku ambil lepas balik hostel. Well, orang tinggal dekat hostel ini manalah selalu nak jumpa phone or camera on something like that. Setakat jumpa public phone je. So, balik dari hostel barulah sibuk nak selfie.Dan kenapa aku suka sangat gambar selfie aku tu sebab padanan baju putih membuatkan wajah aku nampak murni. Tambahan pula cahaya sang suria masuk kedalam bilik aku menembusi tingkap. Nampak lagi cahaya murninya. Ouh this is awesome! Gambar ni walaupun ditangkap pakai phone biasa je, but dia tak de lah nampak kabur sangat. And bagi aku gambar ini lah dikatan selfie. :D

*Sorry, entry banyak memuji diri -..- *

      Pengunjung yang lain juga boleh join untuk dapatkan hadiah misteri yang menarik bernilai RM800 ! Jangan lepaskan peluang anda!

Friday, 21 March 2014

XOXO Giveaway By Lyn Lyna


 *tekan banner kalau nk join 

Assalamualaikum

Hari ini sy nk join satu ga. Memandangkan sy ni peminat EXO, so sy join ga ni. Ga ni mmg sesuai untuk uolls yg peminat kipas susah mati EXO. Sebab apa sesuai? Because ga ni hadiahnya semua barangan EXO! Wow! So, apa tunggu lagi? Jomlah join.. Syara-syaratnya pun amat mudah! 

Syarat-syarat
  • Mempunyai blog dan facebook 
  • Follow blog Lyn *wajib*
  • Buat entry yg bertajuk "XOXO Giveaway By Lyn Lyna"
  • Submit link GA ke ruangan komen entry ini 
  • Daftar akaun WhoHAA di sini dan sertakan id di entry *wajib bagi yang tak ada*
  • Tekan  ini dan ini *tunggu sampai habis loading dan akan dicek*
  • Tak tahu apa akaun WhoHAA? Klik sini *bagi yang ada tak perlu*
Like 

 

Follow twitter

Follow

Follow Instagram 

Follow | Follow | Follow | Follow

Follow blog

Follow

Pemenang dipilih secara :

1.  Top Referral
2.  Entry yang menarik
3.  Cabut tangan

Senarai Hadiah
Senarai Peserta

Pemenang akan diumumkan pada 1 April 2014



Contest ini akan berakhir pada 31 March 2014 pada pukul 7 petang / 200 Peserta yang join!








Nampakkan? Hadiahnya memang bestkan? Tunggu apalagi? Jomlah join!

Thursday, 20 March 2014

Awesome Giveaway by FatinDiana

*tekan banner kalau nk join 
 

Mini GA T-shirt Blogger

Assalamualaikum <3

Lama tak join giveaway. Hari ini saya AS nak join satu giveaway. Semua blogger djemput join ga ini. Syarat sangat mudah. Sungguh! Tak tipu. :)
 *tekan banner kalau nak join!


 

Friday, 31 January 2014

Saya Nak Tudung Bawal Rose




Assalamualaikum,

Hari ini aku join segmen "Saya Nak Tudung Bawal Roses" by Nabila Biela . Buat korang yang nak join, jangan tangguh-tangguh. Sebab segmen ini berlansung selama tiga hari aje. 
 
31/1(Jumaat) hingga 2/2 (Ahad) dan pada hari Isnin ni akan diumumkan pemenang!!

Join jom!!!




Friday, 3 January 2014

Click Click Giveaway For Excotics By Yana Choi

CLICK BANNER UNTUK JOIN

First giveaway anjuran Lee Yana or Yana Choi yang menawarkan hadiah-hadiah menarik . Mencari seramai 30 orang pemenang *Mungkin bertambah! dan LUCKY DRAW bagi setiap penambahan 100 peserta . Mari meriahkan GA pertamanya ini. [ Senarai Hadiah ]