Monday, 28 April 2014

GiveAway Bro Nasa : Hadiah Misteri Bernilai RM800


http://www.terowonginformasi.com/2014/04/giveaway-bro-nasa-hadiah-misteri.html

Assalamualaikum :)


Apa yang menarik sangat dengan selfie aku tu? Gambar tu aku ambil lepas balik hostel. Well, orang tinggal dekat hostel ini manalah selalu nak jumpa phone or camera on something like that. Setakat jumpa public phone je. So, balik dari hostel barulah sibuk nak selfie.Dan kenapa aku suka sangat gambar selfie aku tu sebab padanan baju putih membuatkan wajah aku nampak murni. Tambahan pula cahaya sang suria masuk kedalam bilik aku menembusi tingkap. Nampak lagi cahaya murninya. Ouh this is awesome! Gambar ni walaupun ditangkap pakai phone biasa je, but dia tak de lah nampak kabur sangat. And bagi aku gambar ini lah dikatan selfie. :D

*Sorry, entry banyak memuji diri -..- *

      Pengunjung yang lain juga boleh join untuk dapatkan hadiah misteri yang menarik bernilai RM800 ! Jangan lepaskan peluang anda!

1 comment:

  1. As salam. Abe Kie dtg singgah blog yg menarik ini dan terus menjadi follower ke 7. Jemputlah ke blog sy pula. TQ.

    ReplyDelete