Saturday, 31 May 2014

Giveaway Cash RM350 by Emas Putih

As-Salam

[Siala nak join sila tekan banner di atas]

Giveaway Cash RM350 by Emas Putih ini di anjurkan oeh Emas Putih dan disponser oleh Emas Putih , Nasibah Khushairy , Kasih Lestari Abadi , Nor Farihan Ayob , Nannie Isa , dan yangbaik .

Hamsterkentut's Poeber First Giveaway

http://hamsterkentut.blogspot.com/2014/05/hamsterkentuts-poeber-first-giveaway.html
Tekan banner kalau rasa nak join. Tapi diharap join !

Assalamualaikum

Kini, blogger IAmIzzaty sudah mulakan giveaway pertama beliau. Jadi sudi-sudilah semua warga blogger Malaysia join. Hadiah nya juga best. Syarat-syaratnya juga mudah. Mana tahu rezeki anda, jadi jangan lepaskan peluang untuk menyertainya. 

5 Pendapat cara blogger IAmIzzaty berblog :
  1. Kalau bab cerita beliau dengan adik beliau memang ohsem and aku suka sangat-sangat! Dengan perangai gila-gila adik beliau dan juga beliau, bolehlah masuk carta adik-beradik ohsem walaupun hanya berdua. Kan?
  2. Beliau sentiasa rajin untuk membuat dan mencipta doodle and freebies baru. Tak ke orang kata rajin itu? Header aku ini pun ambil daripada beliau. 
  3. Setiap hari or 2 kali sehari else, pasti sahaja ada kisah menarik yang beliau kongsikan such as mimpi beliau kahwin, Random Merandom dan banyak lagi cerita yang aku fikir always ohsem!
  4. Blog beliau ini pun pernah jadi tatapan surat khabar Berita Harian. And aku fikir memang patut pun blog beliau ini masuk berita harian. Kalau nak masuk tv pun aku fikir memang patut pun because her blog is so AWESOME!
  5. Kalau perasan lah kan, blog beliau always tukar header baru. Macam-macam style ada dan kini style terbaru header beliau kucing comel berwarna pink gituuu . 
So, itulah 5 pendapat aku. Aku ini seorang yang sangat jujur dalam memberi pendapat kalau orang tu minta pendapat. No joke, no kidding! Because aku nak orang itu perbaiki kelemahan mereka dan tersenyum mendengar pujian yang memang patut untuk mereka.

Giveaway ini start 30/5/2014 dan berakhir pada 11/6/2014.
31 pemenang dicari !
So tunggu apa lagi? Jom lah join !


Thursday, 29 May 2014

Simple Giveaway : Projek DRESS BAJET

http://miumiuchingu.blogspot.com/2014/05/simple-giveaway-projek-dress-bajet.html

Assalamualaikum 

Hari ini aku nak join satu giveaway from miumiuchingu.blogspot.com

KENAPA AKU JOIN GIVEAWAY INI ?

  1. Memandangkan ramai orang sibuk membeli-belah baju sempena raya yang bakal kunjung tiba bulan Julai ini, dengan senang hatinya aku join giveaway ini atas dasar untuk menjadikan baju yang dihadiahkan itu untuk baju raya aku tahun ini sekiranya aku memenanginya.
  2. Sekiranya baju yang dihadiahkan itu menepati cita rasa aku, akan aku tempah banyak-banyak lagi daripada Projek DRESS BAJET ini.

APA YANG BEST SANGAT DENGAN PROJEK DRESS BAJET INI?

Yang best tentang Projek DRESS BAJET ini, anda boleh melihat fanpage mereka yang terdapat pelbagai jenis koleksi dress, blouse mahupun jubah yang anggun, elegan dan yang paling penting menepati bajet anda!

Tak percaya? Tengok ini !

   RM56 !

RM90 !

Banyak lagi! Jadi apa tunggu lagi? Cepatlah join ! Terhad untuk 3 orang pemenang sahaja !