Saturday, 31 May 2014

Hamsterkentut's Poeber First Giveaway

http://hamsterkentut.blogspot.com/2014/05/hamsterkentuts-poeber-first-giveaway.html
Tekan banner kalau rasa nak join. Tapi diharap join !

Assalamualaikum

Kini, blogger IAmIzzaty sudah mulakan giveaway pertama beliau. Jadi sudi-sudilah semua warga blogger Malaysia join. Hadiah nya juga best. Syarat-syaratnya juga mudah. Mana tahu rezeki anda, jadi jangan lepaskan peluang untuk menyertainya. 

5 Pendapat cara blogger IAmIzzaty berblog :
  1. Kalau bab cerita beliau dengan adik beliau memang ohsem and aku suka sangat-sangat! Dengan perangai gila-gila adik beliau dan juga beliau, bolehlah masuk carta adik-beradik ohsem walaupun hanya berdua. Kan?
  2. Beliau sentiasa rajin untuk membuat dan mencipta doodle and freebies baru. Tak ke orang kata rajin itu? Header aku ini pun ambil daripada beliau. 
  3. Setiap hari or 2 kali sehari else, pasti sahaja ada kisah menarik yang beliau kongsikan such as mimpi beliau kahwin, Random Merandom dan banyak lagi cerita yang aku fikir always ohsem!
  4. Blog beliau ini pun pernah jadi tatapan surat khabar Berita Harian. And aku fikir memang patut pun blog beliau ini masuk berita harian. Kalau nak masuk tv pun aku fikir memang patut pun because her blog is so AWESOME!
  5. Kalau perasan lah kan, blog beliau always tukar header baru. Macam-macam style ada dan kini style terbaru header beliau kucing comel berwarna pink gituuu . 
So, itulah 5 pendapat aku. Aku ini seorang yang sangat jujur dalam memberi pendapat kalau orang tu minta pendapat. No joke, no kidding! Because aku nak orang itu perbaiki kelemahan mereka dan tersenyum mendengar pujian yang memang patut untuk mereka.

Giveaway ini start 30/5/2014 dan berakhir pada 11/6/2014.
31 pemenang dicari !
So tunggu apa lagi? Jom lah join !


1 comment:

  1. hai :) saya nak inform yang GA terpaksa dibatalkan atas sebab-sebab tertentu. sorry menyusahkan :(

    ReplyDelete