Wednesday, 26 November 2014

MANIS GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH

*klik banner kalau mau join yek

Assalamualaikum

Yes, dah lama tak join giveaway kan? So, hari ini aku nak join satu giveaway ni. 

"Saya nak hadiah apa-apa pun saya tak kisah kecuali topup coz saya tak ada phone.Apapun thank you untuk penganjur dan sponsor."


2 comments:

  1. Checked !!!
    Terima kasih di atas sokongan dan penyertaan anda.
    Wish u all the best.
    Senarai peserta dan pemenang akan dipublish x lama lagi.Harap sabar menanti :)

    ReplyDelete
  2. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete